donderdag 17 februari 2011

Verzorgend chocolade masker.


Zelfmaken

Heey mensen!

Chocolade maskers kun je tegenwoordig bij alle drogisterijen(Etos, kruidvat & de drogisterij bij jou aan de overkant) Maar het is nog leuker om ze zelf te maken. Lees hier hoe!


1. Pak een bakje en doe twee eetlepels honing in het bakje (daarvan wordt je huid super zacht). Doe het bakje met de honing tien seconden in de magnetron, anders gaan de werkende bestandsdelen verloren.
2. Doe nu de yoghurt erbij, twee theelepels. Door yoghurt wordt je huid soepel en yoghurt weekt dode huidcellen los. En nu heel goed mengen!
3. Voeg na het roeren een flinke theelepel pure cacoa toe. Dit kan lang duren; het mengt niet snel. Maar blijf doorroeren! Zorg dat er geen klontjes achter blijven.






Aanbrengen.



1. Zorg ervoor dat je haar niet in de weg zit, doe het naar achter met een staart, een elastiekje of een speldje.

2. Reinig je huid voor gebruik met een reinigingsmelk.(Deze van Decubal werkt erg goed. Het is 150 ml en 10 Euro)

3. Breng het nu aan met een kwastje of gewoon met je vingers; doe het wel met een masserende beweging.

4. Doe geen dure kleding aan, want het aanbrengen is nogal een geklieder en je kan snel morsen.

5. Als alles is ingesmeerd (op je ogen en mond na) kan het 15 a 20 minuten duren.




Als de 20/15 minuten om zijn, kan je het afspoelen. Haal de restjes weg met een handdoek.
Je gezicht voelt gelijk wat zachter aan.



Andere feitjes;


Natuurlijk kan je ze ook gewoon kopen, maar zelf maken is veel leuker.'


De chocolade masker is niet het enige masker, je kan ook bananen/ aardbeien masker opdoen.
Natuurlijk kan je er ook wat echte chocolade bij eten, als het masker moet intrekken bijvoorbeeld. ;)



Veel plezier ermee!
X Vera






Geen opmerkingen:

Een reactie posten