zondag 21 november 2010

L'oreal Resist & Shine Titanium Matte

L’oreal heeft al een tijdje de Resist & Shine nagellaken in het assortiment zitten. In deze nagellak zit titanium verwerkt, een soort ijzer, dat voor een langdurig chipvrij resultaat moet zorgen. Maar nu komt L’oreal met een leuke nieuwe sublijn, speciaal voor dit najaar: de Resist & Shine Titanium Matte. Helemaal goed, want mat is hip! De serie bestaande uit vier verschillende lakjes en zijn allemaal reeds bestaande Resist & Shine kleuren uitgebracht in een matte finish. De kleurtjes zijn dus niet nieuw, maar de finish wel.

Het gaat om de volgende kleuren:
Scarlett Red (504)
Sweet Orchid (500)
Burgundy Black (501)
Fuchsia (502)

Sweet Orchid (500), Burgundy Black (501), Scarlett Red (504)

Sweet Orchid (500), Burgundy Black (501), Scarlett Red (504)


De lakjes kosten €9,99.Volgens L’oreal zou de lak 7 dagen moeten blijven zitten. Dat klinkt goed, maar eerst zien, dan geloven, dus ik ga deze lakjes aan een test onderwerpen! Uiteraard horen jullie van mij, wat ik van de nagellakken vind. Ik vind het wel erg jammer dat het allemaal rood/bruine kleuren zijn.

Naast de standaard lakjes en deze nieuwe lijn, heeft L’oreal ook nog een verzorgende basecoat en een pennetje waarmee je de randjes van je nagels wit zou moeten kunnen kleuren. Ook daar gaan jullie meer over horen.

Heb jij ervaring met met de Resist & Shine nagellakken van L’oreal?

Liefs, Ilona.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten